Делегација Високих студија безбједности и одбране Републике Србије у посјети Управи за полицијску обуку

Дана 24.04.2018. године делегација Високих студија безбједности и одбране Републике Србије посјетила је Управу за полицијску обуку. Посјета Управи за полицијску обуку реализована је у оквиру редовне посјете наведене делегације Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

За делегацију је уприличен пријем од стране начелника Управе за полицијску обуку др Миле Шикмана, који је гостима пожелио добродошлицу у нашу Управу те госте упознао са редовним активностима и дјелатношћу Управе за полицијску обуку, као и системом обуке, специјалистичким и стручним усавршавањем полицијских службеника. Овом приликом делагација је обишла просторије Управе за полицијску обуку, од којих су најзначајније музеј МУП-а Републике Српске, кабинет криминалистике, ситуациони стан, криминалистичко-форензичка лабараторија, кабинет наоружања и учионице.

Заједно са начелником управе пријему је присуствовао и декан Факултета безбједносних наука доц. др Предраг Ћеранић који је госте упознао са досадашњим радом и активностима Факултета безбједносних наука, као и о будућим плановима и активностима које планирају у свом даљем раду, те о будућим правцима развоја ове високошколске установе.