НАЧЕЛНИК УПРАВЕ ПРИМИО МЛАДЕНА ВУКОВИЋА, ОСВАЈАЧА МЕДАЉЕ СА ЕВРОПСКОГ ЏУДО ПРВЕНСТВА

Дана 19.06.2017. године начелник Управе за полицијску обуку др Миле Шикман свечано је примио инспектора Младена Вуковића, освајача бронзане медаље на Европском првенству за ветаране у Џудо-у, а које се одржавало од 12.06. до 18.06.2017. године у Загребу. Том приликом начелник је изразио своје честитке и задовољство на освојеној медаљи, те пожелио успјехе у даљој каријери.
Инспектор Младен Вуковић је истакао да је ово његова прва медаља на европским шамионатима које је освојио у категорији (М1, до 81 кг), уз остварене три побједе и један пораз од шампиона Француза Ервина Павлака на поене. У борби за медаљу савладао је Швеђанина Ола Хамарсторома, бацањем у златном поену, те на тај начин маестрално завршио своје учешће на такмичењу.
На Европском ветеранском првенству у џудо-у које је одржано у Загребу, наступило је укупно 897 тачмичара из 37 земаља, тако да је ово велики лични успјех за инспектора Младена Вуковића, али и Министарства унутрашњих послова Републике Српске чији је Вуковић дугогодишњи радник.