Одржана Полицијада 2018

policijada1Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач је у суботу, 14. априла, у Универзитетској Спортској дворани у кампусу у Бањалуци отворио спортске игре припадника МУП-а – Полицијаду 2018. коју традиционално организује Министарство у сарадњи са синдикатом радника МУП-а Републике Српске.

Министар Лукач је рекао да Полицијада показује потенцијал полицијски службеника И изразио задовољство што је сваке године све више младих учесника, који ће у наредним годинама гарантовати безбједност Републике Српске.

Ове године на Полицијади такмичило се више од 630 припадника МУП-а у седам спортских дисциплина: крос, мали фудбал, одбојка, баскет, џудо, стрељаштво и пливање.

DSC_0011Најбоље резултате у свим спортским дисциплинама постигла је екипа Специјалне антитерористичке јединице; друго мјесто припало је екипи Полицијске академије, док су треће екипно мјесто освојили припадници Полицијске управе Бања Лука.

„Полицијада“ је завршена у недјељу увече дружењем свих учесника на свечаној вечери, на којој су најуспјешнијима уручене дипломе и пехари.