Почетак академске 2013/2014. године на Високој школи унутрашњих послова

Svi_2013Дана 30. 09. 2013. године почела је настава за студенте свих година студија Високе школе унутрашњих послова.

Овим поводом су начелник Управе за полицијско образовање др Миле Шикман, директор Високе школе унутрашњих послова др Горан Амиџић и помоћник директора за наставу др Стево Иветић одржали састанак са студентима. Такође, састанку су присуствовали и координатори за наставу на Високој школи.

 

У свом обраћању студентима начелник Управе др Миле Шикман је зажелио добродошлицу бруцошима, а свим осталим студентима срећну и успјешну нову академску годину. Такође, начелник је позвао студенте на сарадњу кроз унапређење живота, рада и студија на Високој школи, а у циљу достизања академских стандарда који постоје на другим високошколским установама.

Sefovi_2013Поред ријечи добродошлице, директор Високе школе др Горан Амиџић је студенте подсјетио на права и обавезе у току студирања, а посебно је похвалио сарадњу са Удружењем студената Високе школе и њихова залагања за побољшање студија уопште.

Помоћник директора за наставу др Стево Иветић је студенте поздравио у име наставника и сарадника Високе школе, те им пожелио успјешан почетак и добар рад у току студија.