Почетак обуке кадета XXI класе Полицијске академије Бања Лука и VII класе за припаднике Специјалне антитерористичке јединице

Обавјештавају се изабрани кандидати за кадете полицијске обуке и стручног оспособљавања у XXI класу Полицијске академије Бања Лука и изабрани кандидати у VII класу за припаднике Специјалне антирористичке јединице да обука за примљене кандидате почиње дана 30.09.2019. године.

Примљени кандидати (кандидати коју буду имали позитивну провјеру подобности) су дужни да се у Управу за полицијску обуку, Булевар војводе Живојина Мишића 10а у Бањој Луци јаве до 12,00 часова дана 30.09.2019. године. Кандидати су дужни са собом понијети сљедеће:

1. Личну карту, возачку дозволу и овјерену здравствену књижицу,

2. Прибор за личну хигијену,

3. Спортску опрему (патике, папуче, тренерку, шортс, мајице),

4. Купаће гаћице (купаћи костим),

5. Свеску и прибор за писање,

6. Црне ципеле и црне чизме.

Контакт телефон за потребне информације 051/333-649.

Такође, изабрани кандидати се обавјештавају  да ће списак примљених на обуку бити објављен на овој интернет станици након окончања поступка провјере подобности кандидата.

Напомена: примљени кандидати за кадете XXI класе полицијске обуке и стручног оспособљавања у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији и VII класе Полицијске академије за припаднике САЈ који су незапослени и пријављени у ЈУ Завод за запошљавање су непосредно прије доласка на обуку дужни јавити се надлежној филијали Завода и тражити да се воде у евиденцији пријављених лица која у периоду 6 мјесеци не траже посао и по том основу овјерити задравствену књижицу.