Похвале кадетима Полицијске академије за освојено прво мјесто на Полицијади 2019

DSC_0256Дана 16.04.2019. године начелник Управе за полицијску обуку Миле Шикман и начелник Јединице за полицијску обуку – Полицијске академије Бања Лука Томислав Миросавић су одржали састанак са кадетима Полицијске академије који су учествовали на овогодишњој Полицијади и који су свеукупни побједник Полицијаде 2019.

Том приликом начелник Шикман је кадете похвалио за исказану спремност и пожртвованост током спортских такмичења што је резултирало и најбољим пласманом екипа кадета Полицијске академије. Начелник је кадетима пренио и похвале министра унутрашњих послова Драгана Лукача, који је такође похвалио пожртвованост и исказане вјештине које су кадети показали током надметања у осам спортских дисциплина.

Начелник Миросавић је изразио задовољство постигнутим резултатима, исказујући и надаље да ће се остварени резултати афирмисати и у наредном периоду у пракси кадета.

DSC_0261Успјех кадета је свакако велики уколико се има у виду да је на овогодишњој Полицијади учествовала 21 екипа, са више од 730 учесника, те да су кадети у спортским надметањима побиједили и екипе организационих јединица које су бројније у односу на класу Полицијске академије, као и екипе које дуже тренирају и увјежбавају се у спортским дисциплинама од кадета Полицијске академије.