Посјета радника и студената ВШУП-а Криминалистичко-полицијској академији у Београду

DSC_0962У периоду од 12. до 14. 4. 2013. године реализована је студијска посјета радника Управе за полицијско образовање и студената Високе школе унутрашњих послова Криминалистичко-полицијскoj академији Београд. Ова посјета је реализована истовремено с посјетом радника и студената Факултета за безбједност из Скопља (Република Македонија).

Првог дана посјете уприличена је заједничка вечера, а потом обилазак града и дружење студената.

У суботу – од 10.20 до 13.00 часова – одржана су спортска надметања студената Факултета за безбједност Скопље, Криминалистичко-полицијске академије Београд и Високе школе унутрашњих послова Бања Лука. Такмичило се у сљедећим дисциплинама: малом фудбалу, баскету, одбојци и стоном тенису. Такође је, прије наведених спортских активности, одржан криминалистичко-безбједносни квиз.

У вечерњим часовима гостима је припређена свечана вечера, на којој су додијељена признања најуспјешнијима на спортским такмичењима.

Посјета је протекла у најбољем реду и на задовољство домаћина – организатора, а нарочито гостију. Наша делегација је напустила Београд у недјељу ујутро око 11.00 часова.