Списак кандидата за процес селекције за VII класу Полицијске академије Бања Лука за припаднике САЈ-а

Поступак селекције кандидата за кадете VII класе полицијске обуке у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији Бања Лука за припаднике Специјалне антитерористичке јединице, по конкурсу објављеном у листу „Глас Српске“ од 12.02.2019. године наставља се 08.03.2019. године.

Првог дана кандидати су дужни у 07,00 часова да се јаве у у ЈЗУ Завод за медицину рада и спорта Републике Српске у Бања Луци, Улица Здраве Корде број 4 (зграда Поликлинике) и да се пријаве раднику Полицијске академије који ће их чекати испред зграде.

На љекарски преглед кандидати су дужни са собом понијети: личну карту, здравствени картон преузет од доктора породичне медицине и медицинску документацију о лијечењу коју посједују.

Трошкове љекарског прегледа у висини од 183,80 КМ кандидат плаћа на благајни Завода за медицину рада и спорта Републике Српске на дан љекарског прегледа или уплатом на жиро-рачун Завода за медицину рада и спорта Републике Српске (ЈИБ 4402560240002) број 562-099-802896-33-55, код НЛБ Банке АД Бања Лука. Приликом приступања љекарском прегледу кандидат је дужан приложити доказ о уплати трошкова прегледа (уплатницу).

Ујутру на дан љекарског прегледа кандидати не треба да доручкују, нити да пију слатке напитке.

Кандидати који задовоље услове здравственог прегледа другог дана у 07,15 часова дужни су да се јаве у Управу за полицијску обуку, Полицијску академију Бања Лука, Булевар Војводе Живојина Мишића број 10-А, ради наставка поступка селекције (провјера моторичких способности, тест опште информисаности и интервју). Том приликом, са собом требају понијети личну карту, шортс, спортску мајицу, тренерку, патике за салу, топли дукс, шушкавац, капу, рукавице, купаће гаће, капа за пливање, пешкир, папуче, хемијску оловку.

Списак кандидата по данима када треба да се јаве на процес селекције налази се на сљедећим документима:

pozivanje grupa 1 VII klasa SAJ

pozivanje grupa 2 VII klasa SAJ

pozivanje grupa 3 VII klasa SAJ

pozivanje grupa 4 VII klasa SAJ

pozivanje grupa 5 VII klasa SAJ

У оквиру пете групе кандидата, у наредним данима ће се ажурирати списак позваних кандидата који су неопходну документацију и пријаву прослиједили поштом.