Управа за полицијску обуку учествовала на Police Fest 2017 у Брчком

бнПредставници Управе за полицијску обуку учествовали су на манифестацији “Police fest 2017“ којом је свечано обиљежено 17 година од оснивања Полиције Брчко дистрикта БиХ.

            Манифестацији су поред представника Управе за полицијску обуку, присуствовали и представници Управе полиције МУП-а Републике Српске, Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, као и представници МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

            Манифестација је отворена уводним ријечима градоначелника Брчко дистрикта, директора полиције Републике Српске, те замјеника директора Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.

            Током манифестације изложена је полицијска опрема, промотивни материјали, као и савремени уређаји који се користе у контроли саобраћаја.

            Присутни грађани су изразили изузетни заинтересованост за штанд Министарства унутрашњих послова Републике Српске који је био један од најпосјећенијих на манифестацији.

            Манифестација је завршена свечаним дефилеом припадника полиције опште надлежности, припадника саобраћајне полиције и Јееинице за подршку Брчко дистрикта БиХ.