Предавање директора ICITAP-а за БиХ студентима Високе школе

DSC_0089Дана 28. 4. 2014. године, у просторијама Управе за полицијско образовање, директор ICITAP програма за Босну и Херцеговину г. Чарлс Бенетодржао је предавање студентима Високе школе унутрашњих послова.

Прије презентације господина Бенета, присутнима се обратио начелник Управе за полицијско образовање др Миле Шикман, поздравивши госта из ICITAP-а и изразивши задовољство због дуге и успјешне сарадње.

У склопу излагања г. Бенет је говорио о својој дугогодишњој полицијској каријери и отворио многа интересантна питања која се тичу полицијског посла уопште. Богатим теоријским излагањем, издашно поткријепљеним праксом,предавачje настојао да студентима укаже на озбиљност обављања полицијских послова.

По завршеном излагању, присутни су имали прилику да постављају питања, након чега се г. Бенет још једном захвалио на позиву и на пажњи поклоњеној његовим ријечима.

Начелник Управе г. Шикман се такође још једном захвалио г. Бенету, истичући да ће искуства која је он управо пренио нашим студентима свакако да им буду од користи у даљем школовању као и у будућем раду.