Одржан семинар “Рад вођа сектора на безбједносном сектору“ за полицијске службенике ЦЈБ Бијељина

Jovin seminarОд 25.08.2014. године до 27.08.2014. године у ЦЈБ Бијељина одржан је семинар “Рад вођа сектора на безбједносном сектору“

Семинар су похађала 24 полицијска службника из организационих јединица ЦЈБ Бијељина. Наведени семинар је у потпуности реализован у складу са наставним планом семинара. Приликом реализације наставе презентовани су и конкретни примјери везани за проблематику рада на безбједносном сектору, као и за предузимање конкретних мјера и радњи.

По реализацији теоријског и практичног дијела наставе извршена је анализа рада. Указано је на наведене грешке, од којих су неке од наведених и уочили сами полазници, а затим су разјашњене мјере и радње које је неопходно предузети да до таквих грешака не дође.

Полазници семинара показали су изузетно интересовање, активно су учествовали у реализацији семинара и истакли су да је семинар изузетно користан и да ће знања усвојена  на  семинару користити у будућем раду, те да је потребно чешће организовати семинаре овог типа и за остале полицијске службенике који нису похађали овај семинар.