Информација о конкурсу за селекцију и избор кандидата V класе основне полицијске обуке припадника Специјалне јединице полиције МУП РС

Обавјештавају се заинтересовани кандидати да је у току поступак за расписивање јавног конкурса за селекцију и пријем кандидата основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске у Јединици за основну обуку – Полицијској академији Бања Лука.

Конкурс ће бити расписан након објављивања Правилника о поступку селекције и избору кандидата за кадете основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције МУП РС у Службеном гласнику Републике Српске. Текст конкурса, као и број и датум Службеног гласника у којем је објављен Правилник, објавиће се на интернет страници Управе за полицијско образовање.

Након објављивања конкурса, на интернет страници Управе за полицијско образовање ће се благовремено објавити процедура конкурисања и селекције за пријем кандидата за кадете V класе основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције МУП РС.