Информација о здравственом прегледу кандидата за упис у V класу кадета за припаднике СЈП

Обавјештавaју се кандидати који су се пријавили на Конкурс за упис V класе основне полицијске обуке у Јединици за основну обуку – Полицијској академији за припаднике Специјалне јединице полиције да ће здравствени прегледи за прву групу кандидата почети у понедјељак 20.04.2015. године.

Здравствени прегледи ће се обављати у Јединици за здравствену превентиву радника МУП РС у Бањој Луци, у Булевару војводе Живојина Мишића 10а.

Групе кандидата који ће бити позвани на здравствени преглед биће формиране након затварања конкурса 16.04.2015. године, а објављене на овој станици најкасније до 17.04.2015. године до 16,00 часова.

Списак кандидата који су документа упутили поштом, а испуњавају опште и посебне услове конкурса, биће објављени у петак 24.04.2015. године до 16,00 часова.

Кандидати који буду позвани на здравствени преглед у Јединици за здравствену превентиву радника МУП РС, обавезни су на увид доставити:

–        документ за идентификацију (личну карту)

–        здравствени картон (од породичног љекара)

–        медицинску документацију о лијечењу коју посједује (ако је посједује)

–        уплатница на име трошкова здравственог прегледа.

Све информације (план реализације здравственог прегледа у Јединици, висина тошкова, број рачуна и остало) објавиће се 17.04.2015. године када буду објављени спискови (групе) позваних кандидата на здравствени преглед.

Кандидати прије здравственог прегледа не смију конзумирати јело и пиће.