Конкурс за упис кадета V класе основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције у Јединици за основну обуку – Полицијској академији Бања Лука

Дана 22.06.2015. године расписан је Конкурс за упис кадета V класе основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције у Јединици за основну обуку – Полицијској академији Бања Лука.

Конкурс је објављен у дневном издању “Гласа Српске“, на огласним таблама полицијских станица Министарства унутрашњих послова Републике Српске, као и на овој страници.

Конкурс је отворен 15 дана од дана расписивања, односно до уторка, 07.07.2015. године. Пријава на конкурс се подноси на посебно прописаном обрасцу који се може преузети на интернет страници Управе за полицијско образовање (Prijavni list) и у Јединици за основну обуку – Полицијској академији Бања Лука. Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адресу: Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Управа за полицијско образовање, Бања Лука, Булевар војводе Живојина Мишића број 10а, са назнаком “За конкурс за упис кадета у V класу основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције у Јединицу за основну обуку – Полицијску академију Бања Лука“.

У наведену класу ће се примати кандидати у складу са Правилником о поступку селекције и избору кандидата за кадете основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције МУП РС (Службени гласник Републике Српске број 22/15, 45/15 и 47/15).

Кандидати чија пријава по конкурсу објављеном у листу “Глас Српске“ од 01.04.2015. године није прихваћена због услова који су измијењени измјенама Правилника објављеним у “Службеном гласнику Републике Српске“ број 45/15 и 47/15 (године старости и просјек оцјена у средњој школи), а нису преузели документа, пријаву на овај конкурс остварују подношењем само пријавног листа.

Све остале потребне информације заинтересовани кандидати могу добити на интернет страници Управе за полицијско образовање (www.education.muprs.org) и у Јединици за основну обуку – Полицијској академији, као и на број телефона 051/333-606.

konkurs 2