Учешће Управе на Сајму књига у Бањој Луци

DSC_0063iУправа за полицијско образовање, по традицији, учествује је и на овогодишњем јубиларном двадесетом по реду Сајму књига у Бања Луци, који се одржава под мотом “И данас, и сутра, и сваког новог јутра..“.

Управа се на овогодишњем сајму представља новијим, али и старијим издањима Високе школе унутрашњих послова Бања Лука, као и уџбеничком литературом, те литературом из области безбједности и криминалистике, међу којима је и инострана литература.

Поред наведених издања, на сајму је Управа представила и зборнике радова са научностручних конференција које су одржане у организацији Управе, као и посљедња два двоброја часописа “Безбједност, полиција, грађани“.

Начелник Управе др Миле Шикман, који је присуствовао свечаном отварању Сајма, нагласио је значај учешћа Управе на Сајму, те промовисању Управе и Високе школе на оваквим и сличним манифестацијама, наглашавајући да Управа за полицијско образовање традиционално узима учешће на Сајму књига у Бањој Луци.

Сајам је отворен 15.09.2015. године и трајаће до 21.09.2015. године, те позивамо све заинтересоване да посјете и наш штанд приликом посјете Сајму