Учешће Управе на Сајму књига 2016

dsc_0036Управа за полицијску обуку, по традицији, учествује је и на овогодишњем Сајму књига у Бања Луци.

Управа се на овогодишњем сајму представља новијим, али и старијим издањима, као и уџбеничком литературом, те литературом из области безбједности и криминалистике, међу којима је и инострана литература.

Поред наведених издања, на сајму је Управа представила и зборнике радова са научностручних конференција које су одржане у организацији Управе, као и посљедња два двоброја часописа “Безбједност, полиција, грађани“. Управо на наведеним часописима је и акценат овогодишњег представљања Управе.

Свеукупно, на штанду Управе се могу пронаћи 132 наслова из домена безбједности, криминалистике, права и сродних области.

Отварању сајма су присуствовали начелник Управе за полицијску обуку др Миле Шикман, као и начелница Управе за материјално-финансијске и имовинске послове Бранка Савић. Том приликом, начелник Управе је нагласио значај учешћа Управе на Сајму, те промовисању Управе на оваквим и сличним манифестацијама, наглашавајући да Управа за полицијску обуку традиционално узима учешће на Сајму књига у Бањој Луци.