Наставак селекције за кандидате женског пола

Дана 23.05.2017. године наставља се поступак селекције кандидата женског пола за кадете XIX класе полицијске обуке у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији Бања Лука по конкурсу објављеном у листу „Глас Српске“ од 23.03.2017. године.

Дана 23.05.2017. године (I група), дана 24.05.2017. године (II група) и дана 25.05.2017. године (III група) кандидаткиње су дужне у 07,00 часова да се јаве у у ЈЗУ Завод за медицину рада и спорта Републике Српске у Бања Луци, Улица Здраве Корде број 4 (зграда Поликлинике) и да се пријаве раднику Полицијске академије који ће их чекати испред зграде.

Списак група се налази на сљедећим документима:

Ljekarski I grupa Z

Ljekarski II grupa Z

Ljekarski III grupa Z

На љекарски преглед кандидаткиње су дужне са собом понијети:

– личну карту

– здравствени картон преузет од доктора породичне медицине

– медицинску документацију о лијечењу коју посједују (ако је посједују) и

– налаз гинеколога не старији од 15 дана.

Трошкове здравственог прегледа кандидаткиње уплаћују у Заводу за медицину рада и спорта Републике Српске. Трошкови здравственог прегледа су: 115,00 КМ + 20,00 КМ (ртг) + ПДВ.

Ујутру на дан љекарског прегледа кандидаткиње не треба да доручкују, нити да пију слатке напитке.

Кандидаткиње које задовоље услове здравственог прегледа, следећег дана у 06,50 часова јављају се у круг Полицијске академије у Бања Луци, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А, ради наставка поступка селекције (провјера моторичких способности, тест опште информисаноссти и интервју). Том приликом, са собом требају понијети шортс, спортску мајицу, тренерку и патике за салу.