Обавјештење о наставку селекције кандидата за упис у XIX класу Полицијске академије након поступања по приговору на љекарско увјерење

Дана 15.06.2017. године се наставља поступак селекције кандидата за кадете XIX класе полицијске обуке у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији Бања Лука по конкурсу објављеном у листу „Глас Српске“ од 23.03.2017. године, послије поступања по приговорима на љекарско увјерење.

Списак кандидата се налази на следећем линку: grupe reterst

Првог дана, 15.06.2017. године кандидати на редном броју 1. до 11. су дужне у 07,00 часова да се јаве на љекарски преглед у у ЈЗУ Завод за медицину рада и спорта Републике Српске у Бања Луци, Улица Здраве Корде број 4 (зграда Поликлинике) и да се пријаве раднику Полицијске академије који ће их чекати испред зграде.

На љекарски преглед кандидати су дужни са собом понијети:

– личну карту

– здравствени картон преузет од доктора породичне медицине

– медицинску документацију о лијечењу коју посједују (ако је посједују) и

– налаз гинеколога не старији од 15 дана (кандидати женског пола).

            Трошкове здравственог прегледа кандидати уплаћују у Заводу за медицину рада и спорта Републике Српске. Трошкови здравственог прегледа су: 115,00 КМ + 20,00 КМ (ртг) + ПДВ.

            Ујутру на дан љекарског прегледа кандидати који обављају љекарски преглед не треба да доручкују, нити да пију слатке напитке.

Кандидати које задовоље услове здравственог прегледа, као и кандидати на редном броју 12. до 42. другог дана, 16.06.2017. године  у 06,50 часова јављају се у круг Полицијске академије у Бања Луци, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А, ради наставка поступка селекције (провјера моторичких способности, тест опште информисаноссти и интервју). Том приликом, са собом требају понијети шортс, спортску мајицу, тренерку и патике за салу.

Кандидат на редном броју 43. (шифра 5-132/17) се јавља у круг Полицијске академије у 10,00 часова ради наставка тестирања (писмени тест и интервју).