Захвалнице припадницима Управе од Факултета безбједносних наука Бања Лука

а2Данас је свечано обиљежена пета годишњица Факултета безбједносних наука Бања Лука.

Том приликом се присутним обратио декан факултета проф. др Предраг Ћеранић који је указао на значај и мјесто овог факултета при Универзитету у Бањој Луци, као и на развојни пут Факултета, од Више, а потом и Високе школе унутрашњих послова, преко трансформације у чланицу Универзитета што је Факултет данас. Посебно је истакао допринос Министарства унутрашњих послова Републике Српске у активностима факултета.

Министар унутрашњих послова Драган Лукач се пригодним говором обратио гостима, те је истакао потребу и нужност трансформације Високе школе унутрашњих послова у Факултет безбједносних наука, посебно нагласивши да ће сви дипломирани студенти Факултета наћи своје мјесто у оквиру Министарства.

а1На свечаности су додијељене и захвалнице истакнутим организацијама и појединцима који су дали посебан допринос у раду Факултета у претходној години.

За допринос у организацији учешћа студената Факултета приликом прославе Дана Републике Српске захвалница је додијељена Драгану Ђурановићу, начелнику Одјељења за стручно усавршавање.

За допринос у организацији полицијске обуке за студенте захвалница је додијељена Александру Миладиновићу, начелнику Одјељења за полицијску обуку.

а4