Начелник Управе примио новоизабраног предсједника Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци

DSC_0161[1]Дана 16. јула 2014. године начелник Управе за полицијско образовање др Миле Шикман примио је на разговор новоизабраног предсједника Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци, Бранка Петровића, студента треће године студија Високе школе унутрашњих послова.

Наиме, у понедељак, 14. јула 2014. године одржана је конститутивна сједница новог сазива Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци. На сједници је изабрано ново руководство Парламента, те представљени основни циљеви даљег дјеловања, као и план активности за наредну годину.

За новог предсједника Студентског парламента изабран је Бранко Петровић, студент треће године на Високој школи унутрашњих послова. Поред Петровића, његов колега Миодраг Суботић, студент друге године на Високој школи унутрашњих послова изабран је за шефа Антикорупционог тима Студентског парламента УНИБЛ.

У разговору између начелника Управе за полицијско образовање и новог предсједника Студентског парламента УНИБЛ, било је говора о већем ангажману студената Високе школе унутрашњих послова у активностима студената Универзитета у Бањој Луци, као и у студентском организовању.

Начелник Управе за полицијско образовање је на крају разговора пожелио пуно среће у даљем раду, као и дао подршку у свим пројектима и активностима које Студентски парламент буде спроводио у наредном периоду.