Обавјештење за кандидате за кадете XXI класе који имају важеће љекарско увјерење са селекције кандидата за VII класу САЈ-а

Поступак селекције за наведене кандидате за кадете XXI класе полицијске обуке у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији Бања Лука по конкурсу објављеном у листу „Глас Српске“ од 02.04.2019. године реализује се 26. и 27.06.2019. године.

Првог дана, 26.06.2019. године, кандидати су дужни у 06,45 часова да се јаве у у ЈЗУ Завод за медицину рада и спорта Републике Српске у Бања Луци, Улица Здраве Корде број 4 (зграда Поликлинике) и да се пријаве раднику Полицијске академије који ће их чекати испред зграде.

На љекарски преглед кандидати су дужни са собом понијети: личну карту, здравствени картон преузет од доктора породичне медицине и медицинску документацију о лијечењу коју посједују.

Трошкове љекарског прегледа наведени кандидати не плаћају.

Ујутру на дан љекарског прегледа кандидати не треба да доручкују, нити да пију слатке напитке.

Кандидати који задовоље услове здравственог прегледа, другог дана, 27.06.2019. године, у 07,30 часова дужни су да се пријаве раднику Полицијске академије који ће их чекати испред улаза у круг Управе за полицијску обуку, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А Бања Лука, ради наставка поступка селекције (провјера моторичких способности, тест опште информисаности и интервју). Том приликом, са собом требају понијети личну карту, шортс, спортску мајицу, тренерку, патике за салу и хемијску оловку.

Списак кандидата по шифрама се налази на сљедећем линку: obavjestenje za kandidate za XXI klasu koji imaju vazece ljekarsko uvjerenje sa VII klase SAJ