Отворен Клуб студената Високе школе унутрашњих послова Бања Лука

klubstudenata1Дана 30.10.2013. године у просторијама интерната Управе за полицијско образовање отворен је „Клуб студената“. На мало мање свечаном отварању присуствовали су поред студената и начелник Управе, Директор Високе школе унутрашњих послова заједно са својим помоћником, начелник за логистику и интернатске услуге, као и бројни професори, стручни сарадници и други радници Управе. „Клуб студената“ су свечано отворили начелник Управе за полицијско образовање и предсједник Удружења студената Високе школе унутрашњих послова.

Иницијативу која је потекла од руководства Удружења студената ВШУП-а је препознало руководство Управе за полицијско образовање које је исту одобрило и потпомогло да се опреме просторије „Клуба студената“. Просторије клуба ће служити да студенти Високе школе унутрашњих послова, али и други корисници интернатских услуга, проводе своје слободно вријеме користећи многобројне садржаје које нуди овај клуб студената. Од садржаја које нуди клуб јесу дневни, недељни и мјесечни магазини, ТВ са кабловском телевизијом, стони фудбал, билијар, пикадо, стони тенис, шах, мини дневни боравак и студентско кино.

Реализацијом овог пројекта Удружења студената, Управа за полицијско образовање је направила велики помак у побољшању студентског стандарда и живота у Управи за полицијско образовање, односно на Високој школи унутрашњих послова.