Припадници Управе за полицијску обуку посјетили Војни музеј Републике Србије у Београду

Начелник Одјељења за наставни план и програм Управе за полицијску обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске др Сузана Миросавић, виши стручни сарадник на планирању обуке у нашој Управи Адријана Митрић и библиотекар Слободан Манојловић 27.10.2022. године посјетили су Војни музеј Министарства одбране Републике Србије у Београду.

Припадници Управе за полицијску обуку су са директором Војног музеја потпуковником Невенком Дармановић, вишим кустосом у Војном музеју Републике Србије Вуком Обрадовићем и музејским савјетником у Војном музеју Мирком Пековићем, одржали радни састанак у вези са формирањем сталне поставке у Музеју полиције Републике Српске, који се налази у просторијама наше Управе.

На састанку је разговарано о више сегмената реализације сталне поставке у Музеју полиције Републике Српске, са посебним освртом на формирање поставке у новом објекту Управе за полицијску обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске у Центру за обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске.