Управа учествовала на Сајму књиге 2019 у Бањој Луци

sajam2919Управа за полицијску обуку, по традицији, учествoвала је и на овогодишњем Сајму књига у Бања Луци који је одржан у периоду од 10 – 16.09.2019. године.

Управа се на овогодишњем сајму представила новијим, али и старијим издањима, као и уџбеничком литературом, те литературом из области безбједности и криминалистике, међу којима је и инострана литература.

Поред наведених издања, на сајму је Управа представила и зборнике радова са научностручних конференција које су одржане у организацији Управе, као и све бројеве часописа “Безбједност, полиција, грађани“. Управо на наведеним часописима је и акценат овогодишњег представљања Управе.

Свеукупно, на штанду Управе се могло пронаћи око 150 наслова из домена безбједности, криминалистике, права и сродних области.

Отварању сајма је присуствовао je начелник Одјељења за опште и заједничке послове у Управи за полицијску обуку др Стево Иветић. Том приликом, начелник је нагласио значај учешћа Управе за полицијску обуку на Сајму, те промовисању Управе на оваквим и сличним манифестацијама, наглашавајући да Управа за полицијску обуку традиционално узима учешће на Сајму књига у Бањој Луци.