Уручена признања Високој школи унутрашњих послова и начелнику Управе за полицијско образовање

PoveljaVSUP ZahvalnicaSikman

На недавно завршеним Октобарским правничким данима који су одржани 4. и 5. октобра 2013. године, на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци, у организацији Удружења правника Републике Српске и Правног факултета, уручена су признања Високој школи унутрашњих послова и начелнику Управе за полицијско образовање.

Наиме, поводом јубилеја, десет година савјетовања правника, најзаслужнијим појединцима и колективима уручена су признања Удружења правника Републике Српске.

Тако је Високој школа унутрашњих послова у Бањој Луци додијељена ПОВЕЉА Удружења правника Републике Српске за нарочите заслуге и изузетан допринос у развоју Удружења правника Републике Српске.

Начелнику Управе за полицијско образовање др Мили Шикману додијељена је ЗАХВАЛНИЦА за укупно подршку раду, промоцији и међународној афирмацији Удружења правника Републике Српске, као и допронос организовању међународног савјетовања правника “Октобарски правнички дани“.

Овај традиционални међународни научни скуп, и ове године окупио је многе познате универзитетске професоре, правнике. Према процјенама организатора на овогодишњим ,,Октобарским правничким данима“ окупило се готово 800 учесника.