Конкурс за избор кандидата из грађанства за школовање и обуку на студије војног ваздухопловства на Војној академији у Београду

Обавјештавају се заинтересовани кандидати да је у данашњем броју “Гласа Српске“ објављен јавни конкурс за избор кандидата из грађанства за упућивање на школовање и обуку на Војну академију, студијски програм: интегрисане академске студије Војно ваздухопловство.

Текст конкурса се налази и овдје: Konkurs za vazduhoplovnu vojnu akademiju.

Рок за предају пријава на конкурс је 15 дана од дана његовог објављивања у дневном листу „Глас Српске“ и на интернет страници Управе за полицијску обуку.

Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адресу: Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Управа за полицијску обуку, Бања Лука, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А са назнаком „За конкурс за избор кандидата из грађанства за упућивање на школовање и обуку на Војној академији“.

Образац потврде од изабраног доктора о способности приступа провјери физичке способности (коју је неопходно предати) можете преузети овдје: Primer obrazca potvrde lekara za proveru fizickih_sposobnosti.

Апелујемо да се пријаве достављају путем поште, а уколико кандидати пријаве достављају лично, дужни су да се придржавају мјера заштите (коришћење заштитне опреме, одржавање физичке раздвојености).

Детаљније информације о процесу селекције, као и школовању и обуци можете погледати на: www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=35009.